services

Tel: 0754 668 677

Reparatii centrale termice

Reparatii centrale termice

Reparam centrale termice, indiferent de marca sau tipul aparatului. Oferim servicii de curatare chimica profesionala si reparatii placa de baza. Ne deplasam la orice ora in Suceava si imprejurimi. Experienta in domeniu si clientii multumiti ne recomanda.

Citește mai mult
Instalare centrale termice

Instalare centrale termice

Firma autorizata si personal calificat cu experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor termice, instalatii de gaz, si instalatii tehnico sanitare, va sta la dispozitie intr-o gama larga de servicii si produse atent executate si selectate pentru cerintele si nevoile dumneavoastra. Echipele noastre de instalatori autorizati ISCIR, va pot elibera autorizatia de punere in functiune (PIF) pentru instalatii, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta.

Citește mai mult
Verificari tehnice periodice (VTP Centrale termice)

Verificari tehnice periodice (VTP Centrale termice)

Verificari tehnice periodice si verificari de 2 ani ale instalatilor de gaze naturale a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a echipamentului si functionarea acestuia in parametri, in scopul prevenirii defectiunilor de orice natura ,oferindu-va caldura si siguranta de care aveti nevoie .

Citește mai mult

Introdu cuvântul cheie